Reiki Cursussen

Wanneer je geïnteresseerd bent om zelf Reiki te gaan beoefenen, dan kun je in eerste instantie een Reiki 1 cursus en eventueel later een Reiki 2 cursus volgen. Ik geef les volgens de normen van de Usui Shiki Ryoho Reiki-methode. Dit betekent dat ik me houdt aan internationaal erkende afspraken over hoe de behandeling wordt gedaan en wat er in de cursussen wordt verteld. 

Reiki 1 cursus

In deze cursus, die uit 2 dagen bestaat, leer je o.a. wat Reiki is en hoe je kunt behandelen. Ook vertel ik meer over de geschiedenis en filosofie achter Reiki. Tijdens de cursus krijg je een viertal inwijdingen. De cursus kost €250.

Reiki 2 cursus

Wil je je verder verdiepen, dan kun je later een Reiki 2 cursus volgen. Hierin leer ik je een aantal Reiki symbolen, hun betekenis en hoe ze te gebruiken. We gaan ook dieper in op het helen van blokkades. De Reiki 2 cursus bestaat uit 3 dagdelen, waarvan de eerste twee mestaal aansluitende op één dag of twee avonden worden gegeven en het derde op een later tijdstip. Tijdens deze cursus krijg je één inwijding. De cursus kost €500.

Ben je geïnteresseerd, klik dan op onderstaande knop voor de cursus data en om eventueel meer informatie te vragen.