Reiki Behandelingen

Bij een Reiki behandeling lig je op een tafel of zit je op een stoel en houd ik mijn handen op bepaalde posities van jouw (geklede) lichaam. De Reiki energie stroomt dan via mijn handen naar jouw lichaam. Dit wordt meestal als zeer ontspannend ervaren. Een standaard behandeling duurt ongeveer een uur. 

Wanneer je aan een specifieke klacht of zaken uit het verleden wilt werken of gebruik wil maken van geluk coaching, kunnen we in overleg bekijken wat nodig en gewenst is. We kunnen dan gerichter of langer behandelen en/of over een bepaalde periode regelmatig meerdere keren behandelen.

Wanneer een fysieke behandeling niet mogelijk of gewenst is, kan ik ook een behandeling op afstand geven. We hebben dan eerst contact om te bespreken wat de situatie en eventuele klachten zijn.

BehandelingDuurPrijs*
Standaard Reiki behandeling60-90 minuten€80
Uitgebreide Reiki behandeling90-120 minuten€40 per 30 minuten
Reiki Behandeling op afstand45 minuten€55

* Prijzen zijn inclusief BTW. Betaling vooraf of aan het begin van de afspraak. Dit kan contant of door overmaken. Bij verhindering uiterlijk 24 uur van tevoren afzeggen; indien een afspraak niet tijdig is afgezegd, ben ik genoodzaakt het volledige tarief in rekening te brengen