Over Daniel

Mijn naam is Daniel Gieskens en ik ben gecertificeerd Reiki Practitioner en Reiki Master, aangesloten bij de Reiki Ryoho Foundation.

Ik heb in 2003 mijn eerste Reiki graad behaald en ben sindsdien actief bezig met Reiki. In eerste instantie hielp Reiki mij persoonlijk meer in balans te komen. Over de jaren ontwikkelde ik, mede door interacties met andere Reiki beoefenaars en clienten, en door ervaringen als leidinggevende in het bedrijfsleven, verdere inzichten ten aanzien van balans en geluksbeleving. Deze inzichten hebben niet alleen mijzelf maar ook anderen geholpen om weer meer in balans te komen.

In de winter 2020/2021 kwam ik door een combinatie van omstandigheden en een scheiding zelf in een diepe dip. Dit gaf mij een nieuw begrip van hoe het is als je hersenen je emotioneel overhoop halen en je, ondanks alles wat je weet, proberen je in dat zwarte gat te houden. Het was mede door de Reiki en het toepassen van wat ik al die jaren had ontdekt en verteld dat ik uit deze dip kon komen.

Ik ben vader van twee tieners en combineer de zorg voor mijn kinderen met een baan en de Reiki praktijk.